OM ØVERBYGG

Historien om Øverbygg handler om engasjement, bygdemobilisering, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk.

Byggetradisjon og kultur hos lokale gründere i Snåsa skapte Øverbygg. Over en periode på nær 25 år, har vi produsert og levert over tusen hytter – både i Norge og Sverige. Vår lange erfaring har gitt oss god kunnskap om markedet. For våre kunder kommer dette til uttrykk gjennom et unikt utvalg av hyttemodeller i høykvalitets laft.

Våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, enten den er i skjærgården eller på fjellet. Vi leverer alt fra lukket bygg til nøkkelferdige hytter. Du treffer oss på våre kontorer i Trøndelag og ved å besøke visningshytter på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Fra det tradisjonelle til det moderne
Lafting er en byggeteknikk med lange tradisjoner. Med basis i tradisjonelt handverk har Øverbygg, i samarbeid med arkitekter og kvalitetsbevisste kunder, videreutviklet og modernisert uttrykket i flere av våre modeller. Dette gir nytt design og spennende kombinasjoner av stein, glass og tre. Den gode responsen på våre laftede skjærgårdsmodeller i det svenske markedet er et tegn på at vi er på rett vei.

Fra sjø til fjell
Med omtanke for dine ønsker og behov tilpasses gjerne konsept og tegninger. Byggets ønskede funksjon, tomt og beliggenhet blir hensyntatt, samt offentlige krav og reguleringer. Flere kjernemodeller i produktutvalget passer like godt ved sjøen som på fjellet. På hytteutstillingen, på Hellerudsletta ved Oslo kan du se spennvidden fra den tradisjonelle fjellhytten til det moderne fritidshuset, tilpasset sjø og skjærgård.

Fra drøm til virkelighet
Vi tar på alvor det engasjement og den dedikasjon du har for ditt hytteprosjekt – ditt andre hjem. Fra første møte med markedsmateriell og salgspersonell, via konseptutvikling, tegningsbearbeiding og materialvalg, til byggeprosess med oppfølging av byggeleder og seriøse montører. 

Vår lovnad om
“100 % fornøyde kunder”
krever ryddige prosesser og feilfrie produkter – først da blir drømmen virkelighet.

FORNØYDE KUNDER

Vi arbeider hardt for at våre kunder skal være fornøyde med oss! Både kvaliteten på og oppfølgingen vi gjør mot våre kunder får toppkarakter i våre siste undersøkelser i kundetilfredshet*. 

* – Undersøkelser gjennomført av Norfakta i både 2014, 2016 og 2018.

“Øverbygg har svært høy kundetilfredshet og havner på 91 av totalt 100 poeng i reflektert kundetilfredshet i våre målinger. Bedriften ligger med det alene på topp sammenliknet med samtlige selskap som Norfakta har gjennomført tilsvarende og sammenlignbare undersøkelser for det siste året”. 

Øyvind Slætten, prosjektleder i Norfakta
30.01.2019

BLI INSPIRERT

Noen vet hvordan de vil ha det. Andre vil gjerne ha inspirasjon.