Velkommen til årets siste hytte- og tomtedag på Norsk Hyttesenter!

Lørdag 12 november arrangeres årets siste messe på Hellerudsletta, med fokus på interiør og styling av din hytte, strømsparetiltak på hytta og tomtemuligheter. Besøk oss på våre visningshytter for både veiledning, tips og råd til hvordan du skaffer deg hyttedrømmen.

Foredrag med Aina Sollie Steen

Denne dagen kan vi tilby en skikkelig dose hytteinspirasjon, der du vil få muligheten til å møte Aina Sollie Steen hos Nordlyshytter. Gjennom de siste 10 årene har Aina etablert seg som en av Norges mest anerkjente interiørdesignere og stylister. Hun er mest kjent fra tv-program som Tid for hjem, Sommerhytta og Brente minner, og vil være til stede for å snakke om innredning, møblering, fargevalg og andre gode tips til hvordan du kan skape gode miljøer og soner i din hytte. Aina holder et foredrag kl 12 om temaene i visningshytta Polar, og vil deretter være tilgjengelig for individuell veiledning til de som ønsker det i etterkant av foredraget.

Strømsparetiltak
Det skrives mye om økte strømpriser og noen vurderer nedstenging av hytta i vinter. Vi anbefaler tre konkrete strømsparetiltak. En luft-luft varmepumpe er en veldig god løsning, mens et system for smart strømstyring også kan bidra mye. Men en stor andel av strømforbruket kan dekkes ved innkjøp av solcellepaneler. Solcelle-leverandøren Miljøtak er tilstede sammen med oss lørdag 12. november for en prat om hvordan du kan spare strøm. Miljøtak har også montert solceller på en av våre Leve Hytter, slik at du får sett hvordan dette ser ut i praksis.

Finn tomten til din nye hytte
Øverbygg en del av Faun Gruppen, som er Norges ledende hytteprodusent. Nå har vi akkurat lansert en ny tomteportal, som viser alle samarbeidene vi har på ulike tomteområder i Norge. Enten du drømmer om hytte ved sjøen eller på fjellet, har vi noe for enhver smak. Vi er til stede gjennom dagen for å kunne gi deg tips og råd om ulike destinasjoner, slik at du lettere vil kunne finne frem til det området som passer deg og ditt behov.
Les mer på vår tomteportal

Vi sees på Hellerudsletta lørdag 12. november

Link til veibeskrivelse her