Hafjell – Mosetertoppen Skiline Lodge (UTSOLGT!)

20150113_gostafries_dsc2627_edited
20150113_gostafries_dsc2627_edited

 

Mosetertoppen Skiline Lodge – Tilgang på all verdens aktiviteter rett utenfor døra.

På Skiline Lodge har du en beliggenhet som gir deg tilgang på alpint, langrenn, sykkel og turer i skog og fjell rett utenfor døra. Sol er det også!

Skiline Lodge ligger sentralt på Mosetertoppen i Hafjellområdet.

Prosjektansvarlig i Øverbygg:

Kjetil Mediaas

E-post: km@overbygg.no

Mobil: 415 13 653

Hyttene på Skiline Lodge

På Skiline Lodge skal det bygges ekte tømmerhytter fra Øverbygg av typen Blåfjellhyttene. Modellen Blåfjell har en stilren arkitektur og praktiske/effektive planløsninger godt tilpasset den aktive familien. Med store vindusløsninger får man naturen «inn i hytta» og god utsikt. Hyttene har romslige soverom og 2-3 hemsrom som blir ekstrarom for store familier eller gjester. Hyttene har en god sportsbod som gir mulighet for lagring og smøring av ski innvendig.

 

Plantegninger Skiline Lodge

 

Norges mest eksklusive hytteområde

I 2008 var det kun skog og noen jorder rundt selve Mosetra. 10 år senere er det blir investert flerfoldige milioner i utvikling av aktivitetstilbudet. Det første som ble bygget var Hafjellgondolen med endestasjon på Mosetertoppen. Med gondolen kom nye alpine nedfarter. Deretter ble det bygget lysløype rundt Mosetertoppen området. Denne fungerer også som transportløype ut i alpinbakken og turløypene. Filosofien til utviklerene på Mosetertoppen er å utvikle infrastruktur før salg av tomter. Da ser kunden bedre hva man kjøper. En annen kjepphest tilutviklerene er å satse på kvalitet i alt de skal utvikle. Dette er noe av grunnen til den populariteten Mosetertoppen opplever idag. Det er blitt investert mye, men det investeres fortsatt betydelig. Julen 2018 åpner ny 6-seters stolheis fra Mosetertoppen til Hafjelltoppen med tilhørende nedfarter.

Per i dag er det blitt bygget et nærmere 400 hytter av et potensiale på rundt 550 hyttetomter Nær 1000 leiligheter skal også bygges.

Lysløype, turløyper, konkurranseløyper, tidligløyper og rulleskiløype. Alt hva du kan ønske deg!

Som langrennsløper har Mosetertoppen alt hva du trenger. Enten du setter pris på rolige turer innover fjellet med appelsin i sekken, eller om du foretrekker høyere intensitet i brede konkurranseløyper. Skiline IV ligger rett ved den 7 km lange lysløypa som slynger seg rundt Mosetertoppen. Går du lysløypa på dagtid er dette en opplevelse i seg selv. Her får du panoramautsikt ut over Lågen, Gudbrandsdalen og i horisonten kan du se innover Jotunheimen og mer til.

Om du ønsker å benytte deg av det kjente og respekterte løypenettet i Øyerfjellet, så starter turløypene 200 meter ut i lysløypa fra Skiline IV. Løypelaget har stasjonert en av tråkkemaskinene sine på Mosetertoppen i tillegg til Mosetertoppen sin egen tråkkemaskin. Dette sikrer perfekte forhold til enhver tid! Løypenettet fra Mosetertoppen strekker seg fra Rondane i nord til Hedmarksvidda i sør via løypenettet på Sjusjøen.

 

Alpint for hele familien

Mosetertoppen har Hafjell Alpinsenter som nærmeste nabo i sør. Dette er et av Norges største alpinanlegg med en familievennlig profil. Hafjell Alpinsenter tilbyr bakker i forskjellig vanskelighetsgrad, fra barnebakker til bakker med olympisk sus. Hafjell kan også skilte med et av de beste parkanlegg i Norge. Hafjellparken fikk en vesentlig oppgradering før ungdoms OL i 2016.

Sommer på Mosetertoppen
– en drøss av muligheter

Hafjell er for mange kjent for snø og skiaktiviteter av forskjellig sort, men Mosetertoppen og Hafjell har utallige tilbud og muligheter sommerstid. For deg som er glad i å sykle, er det stier og fjellveier hvor enn du ferdes.

Om du er ny på Mosetertoppen kan du bli med Mosetertoppen Skiline MTB Guide på guidede turer. Her kan du oppdage alle mulighetene Øyerfjellet kan tilby fra sykkelsetet.

Ønsker du mer fart og spenning kan Hafjell Bile park være noe for deg. I downhill-miljøet beskrives Hafjell Bike Park som et av de beste stedene i Europa! Nå tenker du sikkert at de som setter utfor Hafjell Bike Park gjør det med livet som innsats, men faktisk er dette en morsom (og ufarlig) aktivitet for hele familien med et stort spekter av løyper og vansklighetsgrad. Utgangspunktet for Hafjell Bike Park er på Mosetertoppen.

 

Mosetertoppen Skiline
– mer enn bare hytter

Starten på Mosetertoppen Skiline var et hyttekonsept med fokus på en aktiv fritid. Med dette som utgangspunkt har vi utviklet en hel del konsepter relatert til å skape den beste opplevelsen når man er på Mosetertoppen Skiline! Her kan du bli med på guidede sykkelturer og teknikkurs på langrenn.

Hvis du ønsker å dra den helt ut kan du også bli medlem på det eksklusive treningsfelleskapet Taem Mosetertoppen Skiline XC Gold.

Sjekk ut Mosetertoppen Skiline Sport Consepts

 

Prosjektansvarlig i Øverbygg:

Kjetil Mediaas

E-post: km@overbygg.no

Mobil: 415 13 653

 

Plankart Skiline Lodge Mosetertoppen (klikk her)