Hedmarksvidda Hyttegrend, Budor

budor1
budor1

Skogens ro og viddenes vidsyn

I Hedmarksvidda hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. Her får du naturen tett på kroppen. Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen. De som eier hyttene i Hedmarksvidda Hyttegrend vil få naturen tett på og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi. Velkommen inn i til skog og vidde.


Skianlegg

Budor skianlegg er et flott skianlegg for hele familien. Området eroversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Skianlegget ligger 300 meter fra Budor Gjestegård og er et paradis for slalåm, snowboard og kjelkeaking.


Langrenn -mil etter mil

Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper inkludert Løiten Almenning og Vang Almenning. I skitrekket på Budor er det mulighet for utleie av langrennsutstyr. Med velpreparerte løyper er det noe for hver smak. Løypene blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere.


Sommer på Budor

Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som du kan gå og sykle. Eller ta deg en dukkert i et av vannene i området.


Hytte fra Øverbygg i Hedmarksvidda Hyttegrend

Hedmarksvidda hyttegrend er delt inn i 5 lune tun hvor du kan velge mellom ulike hyttekonsepter fra 5 hytteleverandører i FH-Gruppen. Det er planlagt hytter fra Øverbygg både på Øverbyggtunet og Telemarkstunet.

Duplex-hyttene på Øverbyggtunet

På Øverbyggtunet skal det bygges 6 hytter av typen Duplex. Hyttene består av 3 stk tomanns-boliger hvor 2 og 2 hytter er bygd sammen med boder i mellompartiet i midten. På denne måten får man en rimeligere tomtekostnad per hytte og mer hytte for pengene. Tomtene ligger flott til helt inntil skiløypa på Budor.

Alle hyttene har 4 soverom hvorav ett kan benyttes som et en kombi TV-stue/soverom. Hyttene har 1 stort bad og en wc. I badet er det også mulig å innrede en badstue dersom man ønsker det. Oppholdsrommene ligger i 2 etg. som gjør at man kommer seg opp fra terrenget og får bedre utsikt fra stue, spisestue og kjøkken. Mindre tilpasninger av materialer/utstyr vil være mulig. Hytta egner seg godt for en aktiv kjernefamilie som ønsker å ha med seg venner og familie på hytta.

Blåfjellhyttene fra Øverbygg på Telemarkstunet

På Telemarkstunet skal det bygges 3 Øverbygg-hytter som ligger nederst på tunet med god plass foran til neste hyttetun. Det er planlagt hytter av modellen Blåfjell 2 som her 3 soverom og 3 bad, samt at modellen også har mulighet for en romslig hems med 3 loftsrom. Mindre tilpasninger av innvendig planløsning samt materialer/utstyr vil være mulig. Hytta egner seg godt for en aktiv kjernefamilie som ønsker å ha med seg venner og familie på hytta.

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, listverk, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta, samt trapp.


Tomtene

Tomtene på Hedmarksvidda Hyttegrend ligger i lett skånende terreng. Alle tomtene har umiddelbar nærhet til fjellet og mange vil få flott utsikt utover den flotte naturen på Budor. Tomteområdet ligger inntil langrennsløypene, hvor Levetunet ligger øverst i feltet.

Tomteområde er fordelt i forskjellige tun. På hvert tun vil det være forutbestemt en hytteleverandør fra FH Gruppen med hytteleverandørene Leve Hytter, Familiehytta, Øverbygg, Nordlyshytter og Telemarkhytter.

Velg din tomt

Hedmarksvidda hyttegrend

(klikk her)


Interessert?

Prospekt, priser, beskrivelser og kontaktinformasjon finner du på:

www.hedmarksviddahyttegrend.no