Om Øverbygg

Historien om Øverbygg handler om engasjement, bygdemobilisering, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk.

Geitfjell_slide_2
Byggetradisjon og kultur hos lokale gründere i Snåsa skapte Øverbygg. Over en periode på nær 25 år, har vi produsert og levert over tusen
hytter – både i Norge og Sverige. Vår lange erfaring har gitt oss god kunnskap om markedet. For våre kunder kommer dette til uttrykk gjennom et unikt utvalg av hyttemodeller i høykvalitets laft.

Våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, enten den er i skjærgården eller på fjellet. Vi leverer alt fra lukket bygg til nøkkelferdige hytter. Du treffer oss på våre kontorer i Trøndelag og ved å besøke visningshytter på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Følg oss på facebook.com/overbygg

 

Ungeflokken-Nilsson-1024x702

Fra det tradisjonelle til det moderne

Lafting er en byggeteknikk med lange tradisjoner. Med basis i tradisjonelt handverk har Øverbygg, i samarbeid med profesjonelle arkitekter og kvalitetsbevisste kunder, videreutviklet og modernisert uttrykket i flere av våre modeller. Dette gir nytt design og spennende kombinasjoner av stein, glass og tre. Den gode responsen på våre laftede skjærgårdsmodeller i det svenske markedet er et tegn på at vi er på rett vei.

Fra sjø til fjell

Med omtanke for dine ønsker og behov tilpasses gjerne konsept og tegninger. Byggets ønskede funksjon, tomt og beliggenhet blir hensyntatt, samt offentlige krav og reguleringer. Flere kjernemodeller i produktutvalget passer like godt ved sjøen som på fjellet. På hytteutstillingen, på Hellerudsletta ved Oslo kan du se spennvidden fra den tradisjonelle fjellhytten til det moderne fritidshuset, tilpasset sjø og skjærgård.

Fra drøm til virkelighet

Vi tar på alvor det engasjement og den dedikasjon du har for ditt hytteprosjekt – ditt andre hjem. Fra første møte med markedsmateriell og salgspersonell, via konseptutvikling, tegningsbearbeiding og materialvalg, til byggeprosess med oppfølging av byggeleder og seriøse montører. Lovnaden om ”100 % fornøyde kunder” krever ryddig prosess og feilfritt produkt – først da blir drømmen virkelighet.