Bli med på laget – ledige stillinger i Øverbygg

Vi styrker laget vårt på Østlandet med flere nye medarbeidere:

Byggeleder Østlandet

Med på laget søker vi en ny byggeleder til vår avdeling på Østlandet. Stillingen innebærer ansvar for gjennomføring av byggeprosjekter for kunder på Østlandet, primært i Gudbrandsdalen.

Søknadsfrist: Snarest! Søknader vil bli vurdert fortløpende. Søknad med CV sendes per e-post til daglig leder Bård Vaag Landsem på bl@overbygg.no.

 

 

Selger Østlandet

Med på laget søker vi en ny selger til vår avdeling på Østlandet.

Som selger i Øverbygg vil du få ansvar for å gjennomføre salgsprosessen fra første kundekontakt til inngått kontrakt og godkjent byggesøknad. Du vil være en del av vårt team på Østlandet. Du får et stort ansvar for å bidra til teamet sine salgsresultater og det stilles høye krav til selvstendighet, fleksibilitet og struktur. Man bør ha gode kommunikasjonsevner og interesse for bygging eller erfaring fra planlegging og/eller bygging av hus eller hytter er en stor fordel. Uavhengig av dette bør du ha sterkt ønske om å lykkes med salgsmålene dine.

Søknadsfrist: 1. desember 2020. Søknad med CV sendes per e-post til daglig leder Bård Vaag Landsem på bl@overbygg.no.

 

Salgsleder Sør-Norge

Med på laget søker vi en ny leder for salg til vår avdeling på Østlandet.

Stillingen er en nyopprettet stilling. Som salgsleder for Sør-Norge vil du få ansvaret for alle salgsaktiviteter i Øverbygg sør for Dovre og lede Øverbyggs salgsteam for regionen. Vi søker etter en kandidat som både kan jobbe strategisk for å skape nye markeds- og salgsmuligheter i regionen, og operativt med egne salg direkte mot privatkunder og utbyggere av tomtefelt.

Søknadsfrist: 1. desember 2020. Søknad med CV sendes per e-post til daglig leder Bård Vaag Landsem på bl@overbygg.no.