Øverbygg satser i Voss

Nytt datterselskap i spennende marked

Voss er en av de hotteste hytteområdene i Norge for tiden. Med sikre snøforhold og nærhet til Bergen har Voss vært et område med stor byggeaktivitet i flere år. Det et marked som vi har stor tro på og hvor vi tror at det er mulig for Øverbygg å ta en posisjon.

Da Stein Ove Gjestad, med lang fartstid i Øverbygg som produksjonsmedarbeider, montør og byggeleder, fant seg «plutselig» en Vossa-jente og ønsket flytte til Voss, begynte vi fort å tenke på at dette kunne være en fin mulighet for Øverbygg til å bli en aktør i dette markedet.

Øverbygg Voss AS ble etablert i mars 2017. Stein Ove Gjestad med lang fartstid i Øverbygg blir daglig leder og medaksjonær.
Øverbygg Voss AS ble etablert i mars 2017. Stein Ove Gjestad med lang fartstid i Øverbygg blir daglig leder og medaksjonær.

Stein Ove tente på ideen og i mars 2017 stiftet vi sammen Øverbygg Voss AS, hvor Stein Ove blir ansatt som daglig leder og medaksjonær.

Stein Ove får ansvar for utvikling av Øverbyggs posisjon i dette markedet, og salg og gjennomføring av byggeprosjekter. Tømmerkasser leveres fra Øverbyggs fabrikk i Snåsa. Målet er å bygge opp Øverbygg Voss til den foretrukne leverandøren av fritidshus i Voss, bygge et sterkt renomè i markedet og være en lokal leverandør med med god forankring i og samarbeid med lokalmiljøet i Voss og omeng.

Stein Ove Gjestad har jobbet i Øverbygg siden 1999 og har lang erfaring fra flere roller i bedriften. De siste årene har han jobbet som byggeleder med ansvar for gjennomføring av Øverbyggs byggeprosjekter i Trøndelag.